Cum ar fi lumea fara Romania

Toata lumea se plange de Romania. Nu intentionez sa sustin vreo cauza nobila dar for all those critics out there, mi s-a parut amuzant filmuletul asta: http://www.youtube.com/watch?v=YRRIczpeV40

4 Comments »

  1. Si mie mi s-a parut a fi un filmulet foarte reusit de prezentare a Romaniei. A surprins foarte bine aspecte importante din brandul de tara. Chiar ar trebui luat in considerare.

  2. marioara said

    Clipu asta imi aminteste de un cantecel “wear suncreen” asa ca numa printr-o minune as putea sa cred ca e original ca sa nu mai zic ca isi asuma o pozitie semi-nationalisto-sovina.Orice natiune poate gasi 7 nume de care sa lege istoria inventiilor.
    Si un baiet in regie putea face un clip asemanator, a se vedea ca exemplu partea in care lauda frumusetea romancelor. De unde stie dom’le ca toate’s frumoase? Le-a incercat pe toate? Si pana la urma la ce le ajuta ca-s frumoase? Pentru un job in strainatate! A, ok.
    Si sa nu uitam ca lumii i-ar lipsi un buchet de flori de dimensiunile Romaniei de pe harta, si o forma de copac sau de peste.

  3. Mie mi-a placut filmuletul, drept pentru care o sa-l postez si pe blogul meu ca sa ajutam la “distribuirea” lui. E foarte adevarat ce spune Marioara, ca e un pic nationalist filmul. Dar, frate, la urma urmei cine Dumnezeu joaca integral corect atunci cand fine vorba de tara lor? Nu ar fi cazul sa incepem si noi? Se mai puteau spune, normal, mai multe; se puteau spune si mai frumos. Dar e un inceput. Trebuie sa scoatem si noi ceva bun din Romania.

    Dar ar fi ideal sa scoatem lucrul respectiv mai intai in ochii proprii, dupa care sa ne mutam peste hotare. Hai sa punem intrebarile invers catre majoritatea conationalilor. “Cine e Brancursi” in loc de “Cum ar fi fost lumea fara sculpturile lui Brancusi?”. Raspunsurile vor fi, din pacate, dezamagitoare. La urma urmei, nu avem cum sa ne mandrim cu ceva de care noi insine nu suntem constienti…

  4. andymihai said

    eu sincer m-am saturat de romania!! nu vreau sa incep sa enumar toate lucrurile care ma deranjeaza ca ar dura prea mult timp. in schimb vreau sa amintesc cateva chestii care m-au enervat la culme in ultimele zile. de cand cu suspendarea lui basescu vad ca romania pica tot mai prost in ochii europei. suspendarea a fost una. apoi un ministru grozav de externe afirma ca vrea sa se intalneasca cu condoleezza rice, punandu-i pe americani intr-o situatie penibila si desigur amenintand si mai mult imaginea romaniei. mai vin apoi jurnalistii si toarna gaz pe foc. mai e povestea cu bulgaria – majoritatea televiziunilor lauda bulgaria si blameaza hotelierii constanteni – oare ce inteleg romanii care isi planifica vacanta? numai in romania putea o tanara sa moara de oboseala. alte doua tipe omoara o italinca la metrou. iar astazi presedintele suspendat face inca o promisiune pe care nu mai crede nimeni ca o va respecta. si toate astea s-au intamplat numai in ultimele 2 saptamani!!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a comment